Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
iroiszabadsag

Hullámvasút elmélet

Summer Bittmor · 6 hónapja
Hullámvasút elmélet avagy Vesd el a mákot a tengerbe

Sokszor az elengedes  fáj  a legjobban
Nem az hogy vége lett és  nincs többé hanem elengedni őt és  az emlékét, a múltatokat. Mien furcsa ez aszerelem talán egy hullámvasúthoz tudnám hasonlítani egyszer olyan doppingot ad hogy úgy  érzed szárnyalsz egyszer pedig kavarog a gyomrod tőle majd kihányod a jégkásád ami a tápanyagfelvéterkot szivárvány színű volt most pedig az epélvel keveredve agyag színű.A legfurcsább az egészben hogy hiába ilyen a szerelem az ember újra  és újra vissza ül rá. Annyi szerelmet látni manapság de vajon mi a valóság ezek közül? Nagyapám 8 évig élt egyedül mielőtt meghalt mindig azt mondta:" Neki egész  életeben egy szerelme volt és ő már várja oda fent."
-Hitetlenkedve kérdeztem ilyenkor tőle:
"Akkor kik azok a lányok akiknek a neve a kezedre van tetováltatva? "
Ő azt felelte:-Tanulságok, bolondságok de főleg a fiatalságom! 
Az ember igazából életében csak egyszer lesz szerelmes.  Viszont lehet hogy a sors elválasztja őket mert máshogy van megírva életük története. Vannak akik újra egymásra találnak és vannak akik soha többé nem látják egymást de az emlék örök. Sok fiataltól hallom "szerelmes akarok végre igazán lenni".
Arra hogy fiatalom megtalájuk az igaz szerelmünk kb annyi esély van mint mákot találni a tengerben ami nemtúl valószínű de lehetséges. 
Vonjuk össze a hullámvasút elmélettel ezek a fiatalok nagy valószínűséggel már ültek a szerelem hullámvasútján csak a szivárvány hányás elrentette őket adtól hogy újra merjék kezdeni.Mivel azt hiszek nem lehet mákot találni a tengerben. 
Pedig könnyen lehet ha te kezdet el ott termeszteni. 
Így a hullámvasút emlélet lényege vesd el a mákot a tengerbe. 
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Summer Bittmor
Sziasztok ez a blog az irodalom kedvelőkhöz szól. Nagyon szeretem a verseket, prózákat és mindent ami az irodalommal kapcsolatos. Ez a nagy szeretet lassan szenvedéllyé vált így magam is írni kezdtem.